Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Meze Tarifleri

Peynirli Mantar Dolması

by Yemek Zevki Editör
10 Şubat 2017
in Meze Tarifleri, Sebze Yemekleri
478 15
0
peynirli mantar dolması
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Peynirli Mantar Dolması İçin Malzemeler

1 paket kestane mantarı
2 diş sarımsak
1 paket baby ıspanak yada 1 demet normal ıspanak
4 yemek kaşığı labne
150 gr kaşar peyniri
120 gr rende parmesan
göz kararı tuz
göz kararı karabiber
(4 Kişilik – 20 dakika)

Peynirli Mantar Dolması Hazırlanışı

Adım 1
Mantarları saplarından ayırın. Bir kaşık yardımıyla içlerindeki etli kısmı alın. Tuz ve karabiber serpip fırın tepsisine yerleştirin.

Adım 2
Sarımsakları az yağda soteleyin, ıspanakları da atıp yüksek ısıda pişirin sulanmasınlar. Labne peynirini ve kaşar peyniri ekleyip karıştırın. Krema kıvamına gelince ocaktan alın.

Adım 3
Mantarların içine pişirdiğiniz içten birer kaşık doldurun. Üzerlerine rende parmesan serpip 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.

Püf Noktası
Mantarların %90’ı su olduğundan dolayı yıkamadan kullanın. Temizlemek için soyabilir veya ıslak bir bez ile silebilirsiniz.

Tags: fırında mantarkaşarMantar DolmasıPeynirli Mantar Dolması
Previous Post

Kardan Meyveli Dondurma Yapımı

Next Post

Kat Kat Patlıcan Yemeği

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kat Kat Patlıcan Yemeği

Kat Kat Patlıcan Yemeği

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki