Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Pazılı Kuzu

by Yemek Zevki Editör
29 Ağustos 2016
in Et Yemekleri
478 15
0
Pazılı Kuzu
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pazili-kuzu

Pazılı Kuzu Malzemeler
• 1 kilo kuzu eti
• 20 gram tereyağı
• 2-3 diş sarımsak
• 1 adet büyük boy havuç
• Birkaç yaprak pazı
• 1 küçük kase arpacık soğan
• 1,5 çay bardağı sıcak su
• Tuz, karabiber
• Birkaç dal taze keki

Pazılı Kuzu Hazırlanışı:
Havucun kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın. Etleri kuşbaşı doğrayın. Pazı yapraklarının damarlı kesimlerini ayırıp irice doğrayın. Arpacık soğanları soyun. Tüm malzemeyi çukur bir kapta karıştırın. Taze kekikleri çiçek çiçek ayırıp bu karışıma ekleyin. Tekrar karıştırıp Emsan Safir Düdüklü Tencereye aktarın. Emsan Safir Düdüklü Tencereyi 20 dakika pişirme süresine ayarlayıp kapağını kapatın. Pişirme süresi bittikten sonra kendi ısısıyla buharı çıkana dek bekletin. Sıcak servis yapın.

Tags: Pazılı KuzuPazılı Kuzu MalzemelerPazılı Kuzu TarifiYemekZevkiDergisi
Previous Post

Mantarlı Balkabağı Çorbası

Next Post

Fındık Kremalı Çikolata Sufle

Yemek Zevki Editör

Next Post
Fındık Kremalı Çikolata Sufle

Fındık Kremalı Çikolata Sufle

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki