Malzemesi:
4 adet piliç göğsü
2 adet domates
2 adet yeşilbiber
2 adet renkli biber
100 gram tereyağı
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
1 buket maydanoz
Yarım tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı soya sosu
10 adet haşlanıp doğranmış mantar
Domatesli Biberli Piliç Dolması Tarifi:
Kemiksiz, derisiz piliç göğüs etlerini kuşbaşı olarak doğrayın. Bir tava içerisine tereyağını, soğanı, sarımsağı koyup pembeleştirin. Etleri içine koyun. 5 dakika soteleyin. Yıkayıp doğranmış biberleri ve domatesleri koyup 5 dakika karıştırarak pişirin. Tuzunu ilave edin. Arzu ederseniz 1 tatlı kaşığı soya sosunu koyun. Sıcak servis yaparken üzerini maydanoz buketi ile süsleyip servise sunun.
Canım gee7miş olsun Rabbim şifa versin.O sfcreci en iyi lieenlerdbnim.Minicik pastaların harika ellerinesağlık sımsıcak sevgiler.