Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Yumurtalı Pazı Kavurması

Yumurtalı Pazı Kavurması

yumurtali_pazi_kavurmasi

Yumurtalı Pazı Kavurması Tarifi

Yumurtalı Pazı Kavurması İçin Malzemeler:
1 kilo pazı
15 adet arpacık soğan
3 yemek kaşığı zeytinyağı
5-6 yemek kaşığı kara buğday
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı kimyon
2 tatlı kaşığı tuz

Yumurtalı Pazı Kavurması Hazırlanışı:
Zeytinyağı ve arpacık soğanları soteleyin. Yıkayıp doğradığınız pazıları ve buğdayı ekleyerek, tencerenin kapağını
kapatıp, kendi suyunda pişmesini sağlayın. Buğdaylar piştikten sonra, bir kase içinde çırptığınız yumurtayı, tuzu ve
kimyonu yemeğin üzerine ekleyerek pişirmeye devam edin.

OKU ➤  Kuru Şalgam Kavurması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir