Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler İçecek Tarifleri

Kokulu Siyah Üzüm Şerbeti

by Yemek Zevki Editör
07 Ekim 2015
in İçecek Tarifleri
468 25
0
Kokulu Siyah Üzüm Şerbeti
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

siyah-uzum-serbeti

Kokulu Siyah Üzüm Şerbeti

Kokulu Siyah Üzüm Şerbeti için Malzemeler:
1 büyük salkım üzüm (400-500 gram)
1.5 litre su
1 su bardağı toz şeker
Yarım limon
Birkaç yaprak taze nane

Kokulu Siyah Üzüm Şerbeti Hazırlanışı:
İlk olarak üzümleri dalından ayırıp yıkayın. Daha sonra tencereye alıp suyunu ekleyin. Şekerini de ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırın. Kaynayınca limon suyunu sıkın ve limonu posasıyla birlikte içersine bırakın. Üzüm iyice rengini verene kadar bir süre daha kaynatın. Ara ara karıştırmaya devam edin. Yarım saat daha kaynattıktan sonra ocaktan alın. Şerbeti oda ısısında soğumaya bırakın. Soğuyunca süzüp buzdolabına aktarın. İyice soğuyunca servis yapın.

Tags: kokuluKokulu Siyah Üzüm ŞerbetiKokulu Siyah Üzüm Şerbeti HazırlanışıKokulu Siyah Üzüm Şerbeti MalzemeleriKokulu Siyah Üzüm Şerbeti Nasıl Yapılırşerbetsiyah üzümüzüm
Previous Post

Tefal Bread & Baguettines ile evde taptaze ekmek ve baget yapmanın keyfini çıkarın

Next Post

Fairy, sofraların baş tacı çorbaları “Türkiye’nin Çorbaları” kitabında derledi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Fairy, sofraların baş tacı çorbaları “Türkiye’nin Çorbaları” kitabında derledi

Fairy, sofraların baş tacı çorbaları “Türkiye’nin Çorbaları” kitabında derledi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki