Et şiş

et-şiş-yemek-zevkiEt şiş İçin Malzemeler:

2 kilo dana antrkot

1 kahve fincanı zeytinyağı

1 çay bardağı süt

2 adet soğan

Tuz,

1 çay kaşığı salça

(4 Kişilik)

Et şiş Hazırlanışı:                                      

Eti kuşbaşı doğrayın. Çukur bir kaba aktarıp 3-4 saat kadar sadece zeytinyağının içinde dinlendirin. Daha sonra rendelenmiş soğanı suyunu, sütü ve 1 çay kaşığı salçayı bir kasede iyice çırpın. Bu karışımı 3-4 saat kadar zeytinyağında bekletmiş olduğunuz etlere ilave edin. 24 saat boyunca bu sosun içinde bekletmeye devam etin. Daha sonra ızgarada, istediğiniz garnitürle birlikte servise hazır edin.

OKU ➤  Tavuklu Billur Kebap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir