Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Kırmızı Biberli Şakşuka

by Yemek Zevki Editör
20 Ağustos 2015
in Pratik Yemekler
463 30
0
Kırmızı Biberli Şakşuka
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kırmızı-Biberli-Şakşuka-yemek-zevkiKırmızı Biberli Şakşuka için Malzemeler:

10 adet kapya biber

2 adet orta boy kabak

2 adet orta boy patlıcan

2 adet orta boy patates

Kızartmak için sıvı yağ

(4-6 Kişilik)

Hazırlanışı:

Kırmızı biberlerin sap kısımlarını kesip çekirdeklerini temizleyin. Kızgın yağın içine atın, en fazla bir dakika sonra çıkartın. Kağıt bir havlu üzerine alıp fazla yağının süzülmesini sağlayın.

İç malzemesi için sebzelerin kabuğunu soyup zar şeklinde doğradıktan sonra kızgın yağın içinde kızartın.

Önceden kızartmış olduğunuz biberlerin içini sebze karışımı ile doldurun. Biberleri fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika kızartın. Servis tabağına alın. İsteğe göre süzme yoğurt ile servis yapabilirsiniz.

Gülümser Hanım’ın Notu: Bu tarifi közlenmiş salçalık kırmızı biber ile de hazırlayabilirsiniz.

Tags: iftarİftar YemekleriKırmızı Biberli ŞakşukaKırmızı Biberli Şakşuka HazırlanışıKırmızı Biberli Şakşuka için gerekli malzemelerKırmızı Biberli Şakşuka MalzemelerKırmızı Biberli Şakşuka TarifiKırmızı Biberli Şakşuka Yapımımenüramazanyemek zevki
Previous Post

Ispanaklı Açma Börek

Next Post

Sırma’dan Ramazan Sofralarınızı Taçlandıracak Litrelik Meyveli Maden Suyu

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sırma’dan Ramazan Sofralarınızı Taçlandıracak Litrelik Meyveli Maden Suyu

Sırma’dan Ramazan Sofralarınızı Taçlandıracak Litrelik Meyveli Maden Suyu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki