Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler İftar Yemekleri

Bici Bici

by Yemek Zevki Editör
23 Haziran 2015
in İftar Yemekleri, Tatlı Tarifleri
483 10
0
Bici Bici
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

bici-bici-yemek-zevkiBici Bici  İçin Malzemeler:

1 litre süt

1 su bardağı toz şeker

3 çorba kaşığı nişasta (tepeleme)

1 adet damla sakızı (nohut büyüklüğünde)

Sosu için:

4 çorba kaşığı toz şeker

1 su bardağı su

1 kase frambuaz

1 kase çilek

2 damla gül suyu

1 adet doğranmış gül yaprağı

(4 Kişilik)

Hazırlanışı:

Sütü, şekeri ve damla sakızını bir tencereye aktarın. Birkaç taşım kaynatın. Nişastayı ilave edin. Sürekli karıştırıp yoğunlaşınca ocaktan alın. En fazla iki parmak yüksekliğinde olacak şekilde bir tepsiye dökün. Buzdolabında soğutun.

Sosu için gül yaprağı dışındaki tüm malzemeyi sos tenceresinde karıştırın. Orta ateşte birkaç taşım kaynatın. Sosunuz hazırdır. Bici biciyi servis tabağına istediğiniz şekilde dilimleyerek aktarın. Sosu ve gül yaprağı eşliğinde soğuk olarak servis yapın.

Tags: Bici BiciBici Bici HazırlanışıBici Bici nasıl yapılırBici Bici TarifiBici Bici Yapımıiftariftarda ne yesem?menüramazan menüsüramazan tatlısıtatlıtatlı çeşitleriyemek zevki
Previous Post

Enginarlı Pilav Video

Next Post

Yoğurtlu Kabak Köfte

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yoğurtlu Kabak Köfte

Yoğurtlu Kabak Köfte

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki