Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın’da

by Yemek Zevki Editör
17 Haziran 2015
in Haber Turu
458 35
0
Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın’da
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

gunaydinYıllardır süregelen uzmanlığı ile etseverlerin ilk tercihi olan Günaydın, Ramazan ayına özel iftar menüleriyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Nesilden nesile aktarılan, Anadolu’nun kültürel mirası geleneksel lezzetler, bu Ramazan’da Günaydın Kebap Restoranları ve Köfte&Döner Şubeleri eşsiz sunumu ile iftar sofralarını renklendiriyor.

Antep peyniri, pastırma, hurma, zeytin, petek bal, kaymak gibi iştah açıcı iftariyeliklerle başlayan menü birbirinden lezzetli çorbalar ile devam ediyor. Haşlama içli köfteden Antep patlıcan dolmaya, çiğ köfteden fındık lahmacuna pek çok yöresel tat ana yemeklere geçmeden önce hem göze hem damağa hitap ediyor.

Günaydın’ın kendine ait, ustalıkla oluşturulmuş özel tariflerinden oluşan ana yemek menüsü yaprak dönerden tavuk şişe, alinazikten Adana kebaba, pirzoladan beğendili kebaba, fıstıklı kebaptan abugannuşa, kuzu şişten altı ezmeli kebaba kadar birbirinden lezzetli seçenekleri barındırıyor. Gavurdağı gunaydin-ramazan-ayisalata, çoban salata, yeşil salata ise yemekler için harika birer tamamlayıcı oluyor. En güzel tatlı seçenekleri sütlaçtan başlayıp fıstıklı baklava, güllaç, kadayıf ve incir tatlısı gibi hayır diyemeyeceğiniz lezzetlere uzanıyor ve iftar yemeğinize harika bir final sunuyor.

Tags: EtseverlerGünaydıniftar menüsümenüramazanRamazan ayıyemek zevki
Previous Post

Pide Poğaça

Next Post

Sahura Kalkmadan Oruç Tutmak Metabolizmayı Yoruyor

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sahura Kalkmadan Oruç Tutmak Metabolizmayı Yoruyor

Sahura Kalkmadan Oruç Tutmak Metabolizmayı Yoruyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki