Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tavuk Yemekleri

Renkli Sote Biberli Turunçgilli Tavuk

by Yemek Zevki Editör
04 Mart 2015
in Tavuk Yemekleri
463 30
0
Renkli Sote Biberli Turunçgilli Tavuk
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tavuk

Renkli Sote Biberli Turunçgilli Tavuk

(4 Kişilik)

 

Malzemeler

Fesleğenli ve kekikli fırında tavuk çeşnisi

1 kilo tavuk but

1 adet limonun kabuğu

1 adet portakalın kabuğu

Biber Sote İçin:

2 adet sarı biber

2 adet kırmızı biber

2 adet yeşil dolmalık biber

1 çorba kaşığı ay çiçek yağı

 

Hazırlanışı

Fırın poşetine butları koyun. Fesleğenli ve kekikli tavuk çeşnisini poşetin içindeki malzemelerin üzerine serpiştirin.  Portakal ve limonun bir soyacak ile kabuklarını çıkarıp poşete ekleyin. Poşeti hafifçe sallayıp, ağzını kapatın. Bir kürdan yardımıyla poşette 3 adet delik açın. Önceden ısıttığınız  190 derecelik fırında 50 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra torbayı bir makas yardımıyla dikkatlice kesip, renkli biber sote ile sıcak servis edin.

Renkli biber sote için; Yüksek ateşte kızdırdığınız tavaya ay çiçek yağını alıp ısıtın. Jülyen kestiğiniz renkli biberleri hafif diri kalacak şekilde 3-4 dakika boyunca soteleyin. Turunçgilli tavuk ile birlikte sıcak servis edin.

Tags: Renkli Sote Biberli Turunçgilli TavukRenkli Sote Biberli Turunçgilli Tavuk MalzemelerRenkli Sote Biberli Turunçgilli Tavuk Tarifi
Previous Post

Pestolu ve Sebzeli Pilav

Next Post

Fındığı bardak ile servis etmeye ne dersiniz?

Yemek Zevki Editör

Next Post
Fındığı bardak ile servis etmeye ne dersiniz?

Fındığı bardak ile servis etmeye ne dersiniz?

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki