Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Kuskus ve Kuzu Pirzola

by Yemek Zevki Editör
01 Mart 2015
in Et Yemekleri
473 20
0
Kuskus ve Kuzu Pirzola
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pirzola

Kuskus ve Kuzu Pirzola

(2 Kişilik)

 

Malzemeler:

50 gram havuç

2 adet arpacık soğan

40 gram kuskus

100 ml. sebze suyu

40 gram tereyağı

10 gram kurutulmuş siyah zeytin

1 dal frenk soğanı

1 tatlı kaşığı limon suyu

100 gram kuzu bonfile

100 gram kuzu pirzola

3 yaprak pazı

Tuz, karabiber

 

Hazırlanışı:

Havucu ve arpacık soğanı ince ince kıyıp tavada sote edin. Kuskusu ve sıcak sebze suyunu ilave edip pişirin. Piştikten sonra tereyağı ile lezzetlendirin. Zeytini, ince  doğranmış frenk soğanını ve limon suyunu ekleyin. Hafifçe karıştırıp kavurmaya devam edin.

Pazıyı birkaç kaşık sıvı yağda sote edin. Tuzu ve taze çekilmiş karabiberi ekleyip tatlandırın.

Kuzu pirzolayı ızgarada, tercihen az orta kıvamda pişirin. Kuskus ve pazı eşliğinde sıcak sıcak servis yapın.

 

Şefin Önerisi: Yemeğin finalini yapan, Atkins & Potts şefleri tarafından özel geliştirilmiş soslardan ardıçlı sosu tavsiye ederim.  

Tags: Kuskus ve Kuzu PirzolaKuskus ve Kuzu Pirzola HazırlanışıKuskus ve Kuzu Pirzola MalzemelerKuskus ve Kuzu Pirzola Tarifikuzu pirzolaKuzu Pirzola Tarifi
Previous Post

Ağır Ateşte Pişmiş Tavuk Rolet

Next Post

Bağdat Baharatla Ali Nazik

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bağdat Baharatla Ali Nazik

Bağdat Baharatla Ali Nazik

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki