Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tavuk Yemekleri

Teknede Tavuk 

by Yemek Zevki Editör
16 Ocak 2015
in Tavuk Yemekleri
483 10
0
Teknede Tavuk 
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

teknedetavuık

 

Teknede Tavuk  Malzemeler

1 adet bütün tavuk (1.400-1.500 gram)

250 gram patates

250 gram soğan

10 gram tuz

1 adet boş peynir tenekesi

1 adet “ T ” şeklinde demir çubuk

500 gram meşe kömürü

Çıra, tahta parçaları ve tutuşturmak için gazete kağıdı

 Teknede Tavuk  Hazırlanışı

Mangal ateşini yakın, ateşi yakarken meşe kömürü kullanın. Kömürler kor halini aldıktan sonra, ateş yakılan alanın tabanına taş ya da ateş tuğlaları yerleştirin. Üzerine patates ve soğanları yerleştirdikten sonra, T şeklindeki demiri ateşin ortasına saplayın. Tavuğu tuzlayarak alt kısmından bu demirin üzerine oturtun ve üzerini teneke ile kapatın. Tenekenin etrafını ateşin külleri ile kapatarak 45 dakika pişirin. Tavuğu bütün olarak servis tabağına alın. Sofraya getirildiğinde parçalayarak servis edin

Tags: Teknede TavukTeknede Tavuk HazırlanışıTeknede Tavuk MalzemeleriTeknede Tavuk Tarifi
Previous Post

Yaban Mersinli Muffin

Next Post

Mercimekli Kuru Patlıcan Dolması

Yemek Zevki Editör

Next Post
Mercimekli Kuru Patlıcan Dolması

Mercimekli Kuru Patlıcan Dolması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki