Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Fırında Salçalı ve Patatesli Köfte

by Yemek Zevki Editör
04 Eylül 2014
in Et Yemekleri
488 5
0
Fırında Salçalı ve Patatesli Köfte
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

8

Malzemeler:

> Hazır köfte karışımı (24 köfte hazırlayın)

> 3 adet büyük boy patates

> 3 adet büyük boy domates (Tercihen sert)

> 6-7 adet sivri biber

Sosu İçin:

> 1 litre sıcak su

> 2 çorba kaşığı domates salçası

> 1 dal taze kıyılmış biberiye (Kekik veya nane de olabilir)

> Bir tutam tuz

> Yarım kahve fincanı sıvı yağ

Hazırlanışı:

Hazır köfteleri fırın kabına yan yana dizin. Aralarına elma dilimi şeklinde doğranmış patatesleri, yarım parmak doğranmış biberleri ve irice dilimlenmiş domatesleri yerleştirin.

Sosu için; Tüm malzemeyi karıştırın. Hazırladığınız sosu malzemenin üzerine, her tarafına gelecek şekilde dökün. Folyoyla üzerini kapatın ki patatesler fırının ısısıyla pişerken yanmasın. 190 dereceye ayarlı fırında 40 dakika pişirin. Sonra folyoyu üzerinden alın ve üzeri açık kalacak şekilde 10 dakika daha pişirin.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Sıcak Helvanın Tadı ‘Koska Fırında Helva’ İle Çıkıyor

Next Post

Sunar İstanbul’u Fethetti

Yemek Zevki Editör

Next Post

Sunar İstanbul’u Fethetti

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki