Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Salata Tarifleri

Taze Ispanak ve Rosebeef Salata

by Yemek Zevki Editör
26 Mayıs 2014
in Salata Tarifleri
468 25
0
Taze Ispanak ve Rosebeef Salata
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

irzola

Malzemeler:
> 200 gram antrkot
> 10 gram karabiber
> 10 gram taze kekik
> 10 gram biberiye
> 2 yemek kaşığı zeytinyağı
> 1 yemek kaşığı hardal
> 1 demet roka
> 1 demet bebek ıspanak
> 100 gram çeri domates
> 3 yemek kaşığı zeytinyağı
> 10 gram dolmalık fıstık
> 1 adet yeşil elma

Hazırlanışı: Antrkotu bir kaba alın. Hardalı ve zeytinyağını üzerine sürün. Geri kalan bütün baharatları iyice yedirin. 170 dereceye ayarlı fırında 25 dakika süreyle pişirin. Soğutup buzdolabına kaldırın. Soğumuş olan antrkotu ince dilimler halinde kesin. Taze roka, taze bebek ıspanak ve çeri domatesi yıkayıp kurulayın. Sızma zeytinyağını üzerine gezdirin. Salatayı servis tabağına tepeleme yerleştirin. Yeşil elmayı da ince dilimleyip salatanın üzerine koyun. Üzerine dolmalık fıstık taneleri serpiştirin ve kenarlarına rosebeefleri yayın. Salatanız servise hazırdır.

Tags: salatalarsebze yemekleri
Previous Post

“Möö Deme Bana” Dedi Dikkatleri Üzerine Çekti

Next Post

Dondurmanın Beslenme Açısından Önemi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Dondurmanın Beslenme Açısından Önemi

Dondurmanın Beslenme Açısından Önemi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki