Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Levrek Izgara

Levrek Izgara

1517

Malzemeler:

1 adet büyük boy temizlenmiş levrek (500-600 gr)

4-5 adet taze küçük patates

Kırmızı soğan, roka yaprakları

1 çorba kaşığı sızma zeytinyağı

Deniz tuzu

Hazırlanışı:

Zeytinyağı ile fırça yardımı levreğin her tarafını yağlayın. Üzerine deniz tuzu serpin. Izgarada her iki tarafını kızartın. Taze patatesleri iyice yıkayıp kuruladıktan sonra her birini folyoya sarın ve fırında yarım saat kadar pişirin. Fırından alın, enine ikiye kesip 1 tatlı kaşığı tereyağı ile kavurun.

OKU ➤  Limonlu Patates Salatası Yatağında Çıtır Somon Balığı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir