Çikolatayı aşka dönüştüren Marie Antoinette Chocolatier, sonbahara özel olarak üretilen ‘Zencefil bal’ ve ‘Elma tarçın’ çikolatalarıyla lezzet tutkunlarını kışa hazırlıyor.
Çikolatayı aşka dönüştüren Marie Antoinette Chocolatier el yapımı çikolatalarına eklediği iki yeni özel tadı lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor. Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan enerji kaynağı bitki çaylarından esinlenerek tasarlanan ‘Zencefil bal’ ve ‘Elma tarçın’ çikolatalar lezzet tutkunlarını şimdiden kışa hazırlıyor.
Enerjiye daha fazla ihtiyaç duyulan, günışığından yoksun uzun kış günlerinde Marie Antoinette Chocolatier’nin bu iki çok özel çikolatası, çikolata tutkunlarının enerjisini ve moralini anında yükseltecek özellikte. Bu kış mutluluğa giden en kısa yol ‘Zencefil bal’ ve ‘Elma tarçın’ çikolatalardan geçiyor. Mutluluğu ertelemek istemeyenler, Marie Antoinette Chocolatier’nin Nişantaşı’ndaki masalsı dünyasına uğrayıp kendilerini gerçek çikolatanın büyüsüne bırakıyor.
El yapımı çikolatada İstanbul’un en iyisi olma iddiasını taşıyan çikolata butiği Marie Antoinette Chocolatier’ın çikolata tutkunlarının
rüyalarını süsleyen çok özel tatları tıpkı birer mücevher kadar şık ve aşk kadar da lezzetliler. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanmadan günlük olarak hazırlanan el yapımı çikolataların hammaddesi Belçika’dan geliyor. Buna Paris’ten gelen meyve özleri ve süslemeler ekleniyor. Marie Antoinette Chocolatier’da başta Ekvator olmak üzere Venezuela, costarica, Peru gibi tropik yağmur alan bölgelerde yetişen Theobrama Cacao ağacından özenle seçilmiş çekirdekler kullanılıyor.