Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Kuskus Mücveri

by Yemek Zevki Editör
01 Kasım 2013
in Pratik Yemekler
478 15
0
Kuskus Mücveri
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

0209Malzemeler:
• 250 gram kuskus
• 1 adet büyük boy kuru soğan
• 2 diş sarımsak
• 4 adet yumurta
• 150 ml. zeytinyağı
• 2-3 sap yeşil soğan
• 5-6 sap maydanoz
• 1 tatlı kaşığı kimyon
• 1 tatlı kaşığı pul biber
• Tuz

Hazırlanışı:
Bir tencerede küçük doğranmış soğan ve sarımsağı kızdırılmış zeytinyağı ile kavurun. Kimyonu ve pul biberi ekleyin. Kuskusu ve 200 ml. suyu ekleyin. Tencerede kuskusu kapağı kapalı olarak 15 dakika kısık ateşte pişirin.
Ilındıktan sonra yumurtaları, ince doğranmış yeşil soğan ve maydanozu ekleyin. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayarak üzerlerine hafifçe bastırıp yassıltın. Her iki tarafını da orta ateşte kızartıp servis tabağına alın.

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

g2m, Üniversiade 2013 Aşçılık Şampiyonası’nın Ana Sponsoru

Next Post

Yaz Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yaz Çorbası

Yaz Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki