Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Et Yemekleri

Sultan Sarma

by Yemek Zevki Editör
02 Ekim 2013
in Et Yemekleri
483 10
0
Sultan Sarma
743
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

sultansarmaMalzemeler:

1 adet kuzu kol

250 gram dana kıyma

250 gram kuzu kıyma

50 gram Antep fıstığı içi

1 adet yumurta

3 adet soğan

2 diş sarımsak

Tuz, beyaz biber

 

Hazırlanışı:

Kuzu etini kol kemiğinden ayırın. Tuz ve beyazbiber ile tatlandırın. Çukur bir kabın içine kıymaları, yumurtayı, rendelenmiş soğanı, kıyılmış sarımsakları, Antep fıstığı içini, tuzu ve baharatı ekleyin. İyice yoğurun.

Kıymalı karışımı, kemiğinden ayırdığınız kuzu kol etinin içine yerleştirin. Rulo şeklinde sarın. 180 dereceye ayarlı fırında 2 saat boyunca pişirin. İsteğe göre sebzeli pilav eşliğinde servise sunun.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Fillet Mignon, Üzümlü Kırmızı Lahana, Karamelize Soğan ve Kekikli Patatesle

Next Post

Zeytinyağlı Karışık Dolma ve Sarma

Yemek Zevki Editör

Next Post
Zeytinyağlı Karışık Dolma ve Sarma

Zeytinyağlı Karışık Dolma ve Sarma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki