Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Kısır

by Yemek Zevki Editör
31 Mayıs 2013
in Salata Tarifleri
478 15
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kısır Tarifi

Malzemeler:

  • 500 gram ince bulgur
  • 2 çorba kaşığı biber salçası (tercihen Antep salçası)
  • 2 çorba kaşığı domates salçası 
  • 1 demet taze soğan
  • 1 demet maydanoz
  • 1 demet nane 
  • 1 çay bardağı nar ekşisi
  • 2 tatlı kaşığı kimyon
  • Tuz (salçanın tuz oranına göre ayarlayın)
  • 1,5 su bardağı zeytinyağı

Hazırlanışı:

İnce bulguru ılık suda yıkayıp süzün. Diğer işlemleri yapana kadar bulguru bu kabın içinde bekletin. Yeşillikleri yıkayıp iyice süzün, ince ince kıyın.
Bulgura salçaları ekleyin, iyice yoğurum Kıyılmış yeşillikleri de ekleyip karıştırın. En son zeytinyağını, tuzu ve kimyonu ilave ederek tatlandırın.
Tekrar karıştırın, isteğe göre marul yaprakları eşliğinde servis yapın.

Previous Post

Bakan Eker’den ailelere uyarı

Next Post

2013’ün En iyisi ve En yenisi Filiz!

Yemek Zevki Editör

Next Post

2013’ün En iyisi ve En yenisi Filiz!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki