Ana Sayfa » Tarifler » İftar Yemekleri » Zeytinyağlı Barbunyalı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Barbunyalı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Barbunyalı Taze Fasulye
Puan ver

zeytinyagli_barbunyalMalzemeler

Yarım kilo taze fasulye

Yarım kilo taze barbunya

2 adet iri domates

2 adet ortaboy soğan

1 çay bardağı zeytinyağı

1 çorba kaşığı şeker

Hazırlanışı

Barbunyaları ve fasulyeleri ayıklayın.  Bir tencerede su kaynatıp  barbunyaları atın. Yumuşayana kadar haşlayın.Yemeklik doğranmış kuru soğanları, yarım çay bardağı zeytinyağında hafif pembeleştirin. Fasulyeleri ilave edip fasulyelerin rengi değişene kadar karıştırarak kavurun.Küp doğranmış domateslerle barbunyaları fasulyelere ekleyin. Aynı seviyede sıcak su koyup,tuz ve şekeri ilave edin. Ateşten almaya yakın kalan yarım çay bardağı zeytinyağını ekleyin.

OKU ➤  Fırında İstiridye Mantarı

Tavsiye

10 yaş daha genç gözükebilirsiniz..!

10 yaş daha genç gözükebilirsiniz..!Puan ver 10 yaş daha genç gözükebilirsiniz..!  Tüm dünyanın genç ve …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir