Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Salata Tarifleri

Zeytinli Narlı Salata

by Yemek Zevki Editör
26 Şubat 2014
in Salata Tarifleri
478 15
0
Zeytinli Narlı Salata
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1475

Malzemeler:

250 gram kokteyl yeşil zeytin

3 adet taze kırmızı biber

2 adet taze soğan

Yarım demet maydanoz

Yarım demet nane

Yarım demet dereotu

1 adet büyük nar

Yarım çay bardağı zeytinyağı

Yarım çay bardağı nar ekşisi

1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber

Tuz

Hazırlanışı:

Zeytinleri halka halka dilimleyin, derin bir kaba alın. Taze kırmızı biberleri ince halkalar şeklinde doğrayın, teflon tavada yağsız olarak karıştırarak soldurun. Soğuduktan sonra zeytinlere ekleyin. Nane, dereotu ve maydanozların sadece yaprak kısımlarını iri doğrayın ve salata kabına ilave edin. Taze soğanları ufak doğrayın ve karışıma katın. Nar tanelerini ve diğer sebzeleri katıp karıştırın. Bir su bardağına zeytinyağı, nar ekşisi, kırmızı biber ve yeterince tuz koyup, karıştırın. Karışımı sebzelerin üzerine gezdirin. Tekrar karıştırın ve buzdolabında 10 dakika dinlendirilip servise sunun.

Tags: salatalar
Previous Post

Narlı Pembe Pasta

Next Post

Shorba Kuzu İncik

Yemek Zevki Editör

Next Post
Shorba Kuzu İncik

Shorba Kuzu İncik

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki