Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pasta Tarifleri

Yoğun Kahveli Pasta

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Pasta Tarifleri
473 20
0
Yoğun Kahveli Pasta
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

61

Yoğun Kahveli Pasta Malzemeler:

> Kakaolu pandispanya

> Sade pandispanya Pastacı

Kreması İçin:

> 250 ml. süt

> 50 gram un

> 70 gram toz şeker

> 1 adet yumurta

> 1 paket vanilya

> 200 ml. çırpılmış kremşanti

> 20 gram çözülmüş kahve

Üst Süslemesi İçin:

> Kırıntı çikolata

> Kekleri ıslatmak için 300 ml. kahveli şeker şurubu

Hazırlanışı:

Süt, şeker, yumurta, vanilya ve unu soğuktan karıştırın. Sonrasında orta ısıda sürekli karıştırarak pişirin. 2 saat kadar soğumaya bırakın. Soğuyup dinlenen pastacı kremasını mikserle çırpın, içine çözdürülmüş kahveyi ekleyin ve son olarak bu kremaya çırpılmış kremşantiyi katın. Pandispanyalarınızı 4 ince pata ayırın. Oluşan pandispanyaların içlerinden bir küçük boy çemberle yuvarlaklar çıkarıp, kakaolu içine sade, sade pandispanya içine kakaolu çıkan parçayı yerleştirin. Oluşan pandispanya katlarını kahveli şeker şurubuyla ıslatıp her bir kata hazırladığınız pastacı kremasından 1 cm kalınlığında sürün. Bu işeme pasta 4 kat oluncaya kadar devam edin. Kalan pastacı kremasıyla dış kısmını sıvayıp çikolata kırıntılarıyla süsleyin.

Tags: Yoğun Kahveli PastaYoğun Kahveli Pasta HazırlanışıYoğun Kahveli Pasta MalzemelerYoğun Kahveli Pasta Tarifi
Previous Post

Yeni Bitter “DAMAK Gece” Kışkırtıcı Yeni Efsane

Next Post

Sevgililer Günü Cupcake

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sevgililer Günü Cupcake

Sevgililer Günü Cupcake

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki