Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Salata Tarifleri

Yeşil Salatalı Levrek Kapama

by Yemek Zevki Editör
29 Temmuz 2013
in Salata Tarifleri
468 25
0
Yeşil Salatalı Levrek Kapama

Yeşil Salatalı Levrek Kapama

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Yeşil Salatalı Levrek Kapama

Malzemeler

300-400 gramfileto levrek

Tuz, beyaz biber

1 adet ince kıyılmış arpacık soğan

2-3 adet marul veya kıvırcık

1 adet orta boy patates

3 çorba kaşığı balsamik sirke

Tereyağı

1 yemek kaşığı krema

Az miktarda un

Yeşil Salatalı Levrek Kapama Tarifi:

Tavaya veya tencereye yarım litre su ilave edip biraz kaynatın. Kaynamaya başlayan suya, temizlemiş olduğunuz salataları katıp, biraz haşlayın. Haşlanan salataları soğuk suya batırın. Suyunu kağıt peçete ile kurulayın. Patatesi parizyen veya küp şeklinde doğrayıp haşlayın. Fileto levrekleri 2’ye bölün, tuz ve biber ilave edin. Tavaya az tereyağı veya zeytinyağı koyup, ince kıydığınız soğanları soteleyin. Hemen ardından balıkları ve balsamik sirkeyi koyun, 3-4 dakika ağzı kapalı olacak şekilde kaynatın. Balıkları çıkarıp, kurulamış olduğunuz yapraklara 2’şer 2’şer sarın. Bu şekilde ılık bir yerde bekletin. Bu arada balıkları aldığınız tavaya önce biraz tereyağı, biraz un koyup kavurun. Kremayı ekleyip, kaynamaya bırakın. Son olarak domatesleri ve patatesleri kattıktan sonra, balıklarla birlikte 1 dakika kadar pişirip servise sunun.

 

Previous Post

Ispanaklı Fesleğenli Milföy Börek

Next Post

Cheesecake

Yemek Zevki Editör

Next Post
Cheesecake

Cheesecake

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki