Ana Sayfa » Mekânlar » Yaz Aylarının Keyfi Mezzaluna’nın Lezzetleriyle Çıkar

Yaz Aylarının Keyfi Mezzaluna’nın Lezzetleriyle Çıkar

Mezzaluna-palimarinaMezzaluna, büyülü atmosferi ve rahat ortamıyla bilinen Suada ve Palmarina Bodrum’daki restoranlarında, eşsiz İtalyan lezzetlerini misafirlerine sunmaya davet ediyor.

Güneşin sıcağını hissettirdiği bu günlerde, Mezzaluna hafif Akdenizli lezzetleri ve serin kokteylleri ile yaza “merhaba” diyor. İstanbul’da yaz aylarının en keyifli mekanlarından biri olan Suada’da ve tatil aylarının vazgeçilmez adresi Bodrum’daki restoranları ile Mezzaluna yazın keyfini de misafirlerine yaşatıyor.

Benzersiz lokasyonu ile İstanbul’un sıcağından ve karmaşasından kaçışın en iyi noktalarından biri olan Suada, İtalyan lezzetleri ile buluşmanın da en doğru adresi. Mezzaluna Suada’da, Boğaz’ın benzersiz güzelliğine, birbirinden lezzetli İtalyan lezzetleri eşlik ediyor. Trafik ve stresten kaçarak, huzuru uzakta aramayanlar için bu yaz keyifli dakikaların vazgeçilmez mekânı Mezzaluna Suada olacak.

Mezzaluna, tatil sezonu açılır açılmaz kendini İstanbul dışına atan misafirlerini Türkiye’nin gözde tatil beldesi Bodrum’da ağırlıyor. Akdeniz’in püfür püfür rüzgârına eşlik eden renkli dekorasyonu ile Palmarina Bodrum tadı damaklarda kalan İtalyan lezzetlerini tatil sevinci ile buluşturuyor.Mezzaluna

İster öğle isterseniz akşam yemeğinde İtalyan mutfağının vazgeçilmez tatlarından antipasti tabaklarından; Polpo Alla Griglia (Izgara ahtapot, misket limonlu patates, domates ve yeşil fasulyeli) ya da Caprese Di Bufala (Taze ev yapımı manda mozzarella ve domates dilimleri, ızgara tatlı biberler ve mevsim yeşillikleriyle) ile yemeğinize başlayabilir, devamında odun fırınında pişirilen birbirinden lezzetli pizza çeşitlerini tadabilir ya da İtalyan tutkunlarının vazgeçilmezi makarnalar veya ızgara seçenekleri arasından tercih yapabilirsiniz.

İtalyan mutfağından orijinal lezzetleri Türkiye’nin birçok noktasına ulaştıran Mezzaluna, misafirlerine günün her saati keyifli bir yemek deneyimini sunuyor.

OKU ➤  Chefschool Mutfağı, Ünlü Şef Arturo Garcia Mogollon’u Ağırladı

Tavsiye

 “Hayallerimin peşinden koştum...”

 “Hayallerimin peşinden koştum…”

 “Hayallerimin peşinden koştum…” İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencisi Öykü Tanrıverdi; Her …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir