Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Reçel Tarifleri

Üzüm Reçeli

by Yemek Zevki Editör
26 Ekim 2014
in Reçel Tarifleri
473 20
0
Üzüm Reçeli
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

40

Üzüm Reçeli Malzemeler:

> 1 kilo taze üzüm

> 1 kilo toz şeker

> Bir kaç damla limon suyu

Üzüm Reçeli Hazırlanışı:

Ayıklanmış ve yıkanmış üzümleri tencereye alıp üzerine şekeri ekleyip bir gece bekletin. Kısık ateşte şeker iyice eriyip kaynama noktasına gelene kadar çok fazla karıştırmadan reçelinizi pişirmeye devam edin. Taze üzümler sulu olduğundan su ilave etmeyin. Kaynamaya başladıktan sonra birkaç damla limon suyu ilave edip kıvamını bulana kadar pişirin.

Not: Reçelinizin kıvamını kontrol etmek için birkaç damla reçeli çay tabağına damlatın.1-2 dakika sonra ılınan reçelinizi tabaktan aşağı akıtmaya çalışın. Koyu bir şekilde ve yavaş akıyorsa olmuş demektir.

Tags: Üzüm ReçeliÜzüm Reçeli HazırlanışıÜzüm Reçeli MalzemelerÜzüm Reçeli Tarifi
Previous Post

Tahinli Fındıklı Krep

Next Post

Amasya Tatlısı Video

Yemek Zevki Editör

Next Post
Amasya Tatlısı Video

Amasya Tatlısı Video

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki