Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Upside Down Cheesecake

by Yemek Zevki Editör
04 Ekim 2013
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Upside Down Cheesecake
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

0164Malzemeler:

• 300 gram labne peynir
• 15 gram bal
• 150 gram krema
• 100 gram badem
• 100 gram yulaflı biskuvi
• 100 gram şeker
• 20 gram tereyağı
• Böğürtlen reçeli

Hazırlanışı:

Badem
Şekerin yarısını karamelize edip bademlerle karıştırın. Soğuması için mermer bir yüzeye veya yağlı kâğıdın üzerine dökün. Soğuduktan sonra mutfak robotuyla küçük parçacıklar haline getirin.
Bisküvi
Tereyağını eritip robotta toz haline getirdiğiniz yulaflı bisküviyle karıştırın. Buzdolabında iyice sertleşinceye kadar bekletin.
Cheesecake
Peynir ile balı karıştırın. Ayrı bir kapta kremayı kalan şekerle birlikte kabarana dek çırpın. Bu karışımları birbirine ekleyin. (Sakın çırpma teli kullanmayın, aksine spatula kullanarak birbirine yedirin.) Karışımı sıkma torbasına aktardıktan sonra buzdolabında 10 dakika dinlendirin.
Servis
Karışımı bir bardağın içine bir parmak kadar sıkın. Üzerine bir tabaka reçel yayın, tekrar krema karışımından sıkın. En son üzerine reçel karışımı ve en üste de bisküvi ve badem kıtırlarını serpip servis edin.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Arçelik, 4 yeni laboratuvar daha açıyor

Next Post

Porselen Sahanlar İle Bu Sonbahar Kahvaltılar Sıcacık Geçecek

Yemek Zevki Editör

Next Post

Porselen Sahanlar İle Bu Sonbahar Kahvaltılar Sıcacık Geçecek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki