Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Türk Standartları Enstitüsünden Reis’e Kalite 2013 Ödülü

by Yemek Zevki Editör
12 Nisan 2013
in Haber Turu
478 15
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Yeni neslin doğru beslenmesi ve geleneksel lezzetlerin tüketilmesini önemseyen Reis,“Ulusal ve uluslararası standartlarda sürdürülebilir kalite anlayışı İle Dünya Tüketiciler Günü’nde “TSE Kalite Ödülü 2013” ile onurlandırılmıştır.

TSE toplumun yaşam düzeyini yükseltmek için; standardizasyon, uygunluk değerlendirme, deney ve kalibrasyon faaliyetlerini tarafsız, bağımsız, etkin ve güvenilir olarak gerçekleştirmektedir.

Reis 1981 yılından bugüne ürün standardına vermiş olduğu önem ile “Türk Gıda Kodeksine” uygun üretim yapıp, en üstün kaliteyi tüketicisine sunmayı ilke edinmiştir. 1994 yılından bugüne sürekli TSE kontrolünde olan Reis Avrupa Birliği’nin gıda hijyeni olarak benimsediği HACPP “Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları Yönetim Sistemi”ni
2000 yılında sektöründe ilk alan markadır. Bu sistem ürün tarladan sofraya gelene kadar üretimin her aşamasında izlenip, kontrol edilerek gıda güvenliği sağlayan sistemdir.

TSE tarafından verilen ‘Kalite’ ödülü ve alınan diğer ödüller Reis için ayrı bir sorumluluk ve gurur kaynağıdır.

Tags: Ana Yemeklerdünya mutfakları
Previous Post

Vivident 45 Dakika İle En Az 45 Dakika Süren Kesintisiz Ferahlık

Next Post

Danone Uluslar Kupası’nda Türkiye finali heyecanı başlıyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

Danone Uluslar Kupası’nda Türkiye finali heyecanı başlıyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki