Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Ton ve Kılıç Carpaccio

by Yemek Zevki Editör
18 Şubat 2016
in Balık Yemekleri
468 25
0
Ton ve Kılıç Carpaccio
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ton-kilic

Ton ve Kılıç Carpaccio Tarifi

Ton ve Kılıç Carpaccio İçin Malzemeler:
100 gram taze ton balığı
100 gram kılıç balığı
1 çorba kaşığı kuru siyah zeytin
1 adet küçük boy salatalık
2 çorba kaşığı ponzu vinegret
2 dal Frenk soğanı

Ton ve Kılıç Carpaccio Hazırlanışı:
Balıkları çok ince, mümkünse kağıt inceliğinde dilimleyin. Çukur bir tabağa aktarın. İyice kurutulup zar şeklinde doğranmış zeytini, sosu ekleyin. Bu şekilde buzdolabında birkaç saat bekletin. Çok ince dilimlenmiş salatalık, kabuğu soyulup zar şeklinde doğranmış salatalık içi ve Frenk soğanı ile süsleyip servis yapın.

Tags: CarpaccioKılıçTonTon ve Kılıç CarpaccioTon ve Kılıç Carpaccio HazırlanışıTon ve Kılıç Carpaccio İçin MalzemelerTon ve Kılıç Carpaccio Nasıl YapılırTon ve Kılıç Carpaccio Tarifi
Previous Post

Sodalı Kolay Börek

Next Post

Magret de Canard

Yemek Zevki Editör

Next Post
Magret de Canard

Magret de Canard

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki