Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Taze Sarımsaklı Tavuk

by Yemek Zevki Editör
31 Mart 2016
in Et Yemekleri
473 20
0
Taze Sarımsaklı Tavuk
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

taze-sarimsakli-tavuk

Taze Sarımsaklı Tavuk Tarifi

Taze Sarımsaklı Tavuk İçin Malzemeler:
6 adet tavuk kalça
3-4 dal taze sarımsak
2 adet kuru soğan
3-4 adet orta boy patates
3-4 dal biberiye
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber

Taze Sarımsaklı Tavuk Hazırlanışı:
Kabuğunu soyduğunuz patatesleri halka olacak şekilde ince dilimleyin. Kuru soğanları piyazlık doğrayın. Taze sarımsakları da ince ince doğrayın. Fırın tepsinin en altına patatesleri üzerine soğan ve sarımsağı ekleyin, en üste de tavuk etlerini yerleştirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Son olarak yaprak yaprak ayrılmış taze biberiyeleri ekleyin ve zeytinyağı gezdirin. Önceden ısınmış 200 dereceye ayarlı fırında 45-50 dakika pişirin.

#TazeSarımsaklıTavuk #TazeSarımsaklıTavukTarifi #TazeSarımsaklıTavukİçinMalzemeler #TazeSarımsaklıTavukHazırlanışı #TazeSarımsaklıTavukNasılYapılır

Tags: TazeSarımsaklıTavukTazeSarımsaklıTavukHazırlanışıTazeSarımsaklıTavukİçinMalzemelerTazeSarımsaklıTavukNasılYapılırTazeSarımsaklıTavukTarifi
Previous Post

Otlu ve Zeytinyağlı Kiş

Next Post

Kuzu Etli Sultaniye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kuzu Etli Sultaniye

Kuzu Etli Sultaniye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki