Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Pratik Yemekler

Taze Fasulye Kızartması

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2016
in Pratik Yemekler
473 20
0
Taze Fasulye Kızartması
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Taze-Fasulye-Kizartmasi
Taze Fasulye Kızartması Malzemeler:
200 gram taze fasulye (tercihen Ayşe Kadın fasulye)
Baharatı İçin:
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
2 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı galeta unu
Ayrıca:
1 adet çırpılmış yumurta (bulamak için)
Sıvı yağ (kızartmak için)
Haşhaşlı süzme yoğurt (lezzet tamamlayıcısı)
Taze Fasulye Kızartması Hazırlanışı:
Fasulyelerin kılçıklarını temizleyin. Yıkayıp süzdükten sonra 1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmiş kaynar suyun içine atın. 10 dakika haşlayın. Soğuk suyun altında süzün. Daha sonra iyice kurulayın. Baharatı için tüm malzemeyi harmanlayın. Taze fasulyeleri önce baharatlı galeta ununa sonra da çırpılmış yumurtaya bulayın. Kızgın yağda kızartın. İsteğe göre haşhaş tohumlu süzme yoğurtla birlikte servis yapın.

Tags: Fasulye KızartmasıFasulye Kızartması TarifiTaze Fasulye KızartmasıTaze Fasulye Kızartması Tarifi
Previous Post

Chia Tohumlu Puding

Next Post

Yaz Sebzeli Kepekli Pilav

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yaz Sebzeli Kepekli Pilav

Yaz Sebzeli Kepekli Pilav

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki