Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Taze Bakla Salatası

by Yemek Zevki Editör
29 Temmuz 2013
in Salata Tarifleri
478 15
0
Taze Bakla Salatası

Taze Bakla Salatası

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Taze Bakla Salatası

Malzemeler

Yarım kilo taze bakla

1-2 dal yeşil soğan

4-5 adet çeri domates

1 adet kırmızı dolmalık biber

1 adet yeşil dolmalık biber

5-6 adet biberli yeşil zeytin

5-6 adet yeşil erik turşusu

5-6 adet kornişon turşu

1  adet limonun suyu

Zeytinyağı

Tuz

 

Taze Bakla Salatası Tarifi:

Baklaları yıkayıp, kılçıklı kısımlarını ayıklayın. İki ya da üç parçaya kesin. Bir tencerede su ve yarı limon suyu ile birlikte baklaları haşlayın. Soğanları ince ince kıyın. Çeri domatesleri ikiye kesin. Dolmalık biberleri küçük şeritler halinde doğrayın. Yeşil zeytin ve kornişon turşuları halka halka kesin. Tüm malzemeyi salata kabında karıştırın. Üzerine zeytinyağı, tuz, limon suyu karışımını gezdirin.

 

Tags: salatalar
Previous Post

Badem Köftesi

Next Post

Kızarmış Mantarlı Piliç

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kızarmış Mantarlı Piliç

Kızarmış Mantarlı Piliç

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki