Malzemeler:
> 1 dilim tavuk göğüs eti
> 1 adet orta boy domates
> 2 adet tatlı sivri biber
> 3-4 adet mantar
> 50 gram tel peynir
> 2 çorba kaşığı labne peyniri
> 2 çorba kaşığı zeytinyağı
> Tuz, karabiber, kekik, kırmızı toz biber
Hazırlanışı:
Tavuk etini zar şeklinde doğrayın. Domateslerin kabuklarını ve çekirdeklerini temizledikten sonra domatesleri zar şeklinde doğrayın. Sivri biberleri, tomurcuklu kısımlarını aldıktan sonra ince ince kıyın. Mantarları nemli bir bezle silip ince kıyın. Tavayı ocağa alın, iyice ısınınca zeytinyağını ekleyin. Yağ ısınınca tavuk etlerini atıp 5 dakika soteleyin. Ardından biberleri ve mantarları ilave edin. Birkaç dakika daha kavurun. Ocaktan alıp doğradığınız domatesleri, tuzu ve baharatını ekleyerek tatlandırın. Ayrı bir kapta labne peynire kekik ve kırmızı biber ekleyin. Sandviç ekmeklerinin içine labne peynirinden sürün. Hazırladığınız harcı ekmeklere paylaştırın. Üzerine tel peynir yerleştirip fırının üst ızgarasında, yüksek ısıda peynirler eriyene kadar 1-2 dakika tutun. Hemen servis yapın.