Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Tavuklu Sandviç

by Yemek Zevki Editör
02 Eylül 2014
in Pratik Yemekler
483 10
0
Tavuklu Sandviç
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

4

Malzemeler:

> 1 dilim tavuk göğüs eti

> 1 adet orta boy domates

> 2 adet tatlı sivri biber

> 3-4 adet mantar

> 50 gram tel peynir

> 2 çorba kaşığı labne peyniri

> 2 çorba kaşığı zeytinyağı

> Tuz, karabiber, kekik, kırmızı toz biber

Hazırlanışı:

Tavuk etini zar  şeklinde doğrayın.  Domateslerin kabuklarını  ve çekirdeklerini  temizledikten sonra  domatesleri zar şeklinde  doğrayın. Sivri biberleri,  tomurcuklu kısımlarını  aldıktan sonra ince ince  kıyın. Mantarları nemli bir  bezle silip ince kıyın.  Tavayı ocağa alın, iyice  ısınınca zeytinyağını  ekleyin. Yağ ısınınca tavuk  etlerini atıp 5 dakika  soteleyin. Ardından  biberleri ve mantarları  ilave edin. Birkaç dakika  daha kavurun. Ocaktan alıp  doğradığınız domatesleri,  tuzu ve baharatını  ekleyerek tatlandırın.  Ayrı bir kapta labne  peynire kekik ve kırmızı  biber ekleyin. Sandviç  ekmeklerinin içine labne  peynirinden sürün.  Hazırladığınız harcı  ekmeklere paylaştırın.  Üzerine tel peynir  yerleştirip fırının üst  ızgarasında, yüksek ısıda  peynirler eriyene kadar 1-2  dakika tutun. Hemen servis yapın.

Tags: Basit YemeklerTavuk Yemekleri
Previous Post

Lezzetli Etin Sırrı, Tavada Saklı!

Next Post

Geçmişin Çizgileri Emsan Porselenle Buluştu

Yemek Zevki Editör

Next Post

Geçmişin Çizgileri Emsan Porselenle Buluştu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki