Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Tavuklu Mantarlı Krep

Tavuklu Mantarlı Krep

Malzemeler

1 adet kuru soğan

2 diş sarımsak

100 gram taze kültür mantarı

100 gram piliç eti

1 çorba kaşığı un

1 su bardağı süt

2 adet domates

Tuz ve karabiber

Krep İçin:

500 gram süt

6 adet yumurta

1 su bardağı sıvı yağ

100 gram un

Tavuklu Mantarlı Krep Tarifi

Krep için; Süt, yumurta, sıvı yağ ve unu bir kaba koyun ve iyice karıştırın. Teflon tavaya ince şekilde dökün ve pişirin. Krepleriniz hazırdır.

Diğer malzemelerin hepsini ayrı bir kapta soteleyin. Un ve sütle harcın kıvamını ayarlayın. Harcı kreplerin içine koyun ve bohça şeklinde kapatın. Domates sos ile servise sunun.

 

OKU ➤  Ünlü şef Tom Aikens İstanbul’un En İyilerinin Peşinde!

Bir Yorum

  1. Krep dcienye benim için akan sular durur!Eşim de ben de bayılırız!Özellikle kahvaltıya çok sık yaparım krep!Arasına da peynir-maydonoz koydum mu,ohh tadından yenmez:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir