Fotoğraf: Hande GÖKSAN Prodüksiyon: İnci BAK - Büşra GÖZÜAÇIK (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo tavuk göğüs eti 1 adet limonun suyu...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN - Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 1,5 kilo yoğurt (Oda ısısında) 1 adet yumurtanın sarısı 1...
Read moreDetails(4 Kişilik) Fotoğraflar: Murat ERDOĞAN Hazırlayan: Müşerref KARTALER – Prodüksiyon: İnci BAK Malzemeler: 2 adet palamut (Fileto halinde) 1 adet soğan...
Read moreDetailsYapım: Özgür BAKIR (6 - 8 Kişilik) Malzemeler: Hamuru İçin: 125 gram tereyağı 1 su bardağı süzme yoğurt 1 paket...
Read moreDetailsMalzemeler: Yarım kibrit kutusu kadar yaş maya 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çay kaşığı kadar...
Read moreDetailsMalzemeler: 2 orta boy havuç 1 su bardağı USA Rice Calrose Pirinci Karabiber, tuz ½ su bardağı yoğurt 1 çorba...
Read moreDetailsMalzemeler: 2 çay bardağı bardak et suyu veya tavuk suyu 2 su bardağı USA Calrose Pirinci 2 yemek kaşığı tereyağı...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Yapım: İnci BAK 8 Dilim İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 çay...
Read moreDetailsLezzetli ve Pratik Şekerpare Tarifi Türk mutfağının geleneksel tatlıları arasında yer alan şekerpare, pratik şekilde hazırlayabileceğiniz eşsiz bir tatlı çeşididir....
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan (6 Kişilik) Malzemeler: 1 çorba kaşığı salça 1 çorba kaşığı tereyağı 1-2 diş sarımsak 3 çorba kaşığı...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki