Hazırlayan ve Prodüksiyon: İnci Bak - Fotoğraf: Özgür Bakır (4 Kişilik) Malzemeler: 1 litre domates suyu 1 çorba kaşığı tereyağı 2...
Read moreDetailsKremalı Karamelli Kek Klasik bir kek nasıl efsane bir lezzete dönüşebilir sorusunun cevabı bu tarifte! Dr. Oetker’den Kremalı Karamelli Kek...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 12 adet kültür mantarı (tercihen büyük boy olanı) 100 gram çeddar peyniri 5-6 dal...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan (10-12 dilim için) Malzemeler: 4 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı süt Yarım...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan (2 Kişilik) Malzemeler: 2 adet orta boy közlenmiş patlıcan 1 adet büyük boy domates 1 diş sarımsak...
Read moreDetailsYapım ve Prodüksiyon: İnci BAK – Fotoğraflar: Hande GÖKSAN (6 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo taze barbunya içi 1,5 çay bardağı...
Read moreDetailsYapım ve Prodüksiyon: İnci BAK – Fotoğraflar: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı kepekli pirinç 3,5 su bardağı...
Read moreDetailsFotoğraflar: Hande GÖKSAN - Yapım: İnci BAK (4-6 Kişilik) Malzemeler: 2 adet patlıcan 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 1 su bardağı süzme yoğurt 1 su bardağı pudra...
Read moreDetailsYapım: Sema TEMİZKAN – İnci BAK Prodüksiyon: İnci BAK - Fotoğraflar: Hande GÖKSAN 1 Kavanoz İçin: Malzemeler: 500 gram taze...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki