Fotoğraf: Hande GÖKSAN (2 Kişilik) Malzemeler: 4 Türk kahvesi fincanı un 1 Türk kahvesi su 2 çay kaşığı elma sirkesi...
Read moreDetailsMalzemeler: 2 adet derisiz, kemiksiz tavuk göğsü (uzunlamasına ikiye kesilmiş) ½ su bardağı ananas suyu 2 yemek kaşığı bal 3...
Read moreDetailsMalzemeler: Meksika Usulü Pirinç İçin: 2 yemek kaşığı kanola yağı 1 su bardağı California Calrose Pirinci 1,5 su bardağı tavuk...
Read moreDetailsHazırlayan: Müşerref Kartaler Prodüksiyon: İnci Bak Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 150-200 gram bamya 1 adet yumurtanın akı 2...
Read moreDetailsProdüksiyon: İnci Bak – Fotoğraf: Hande Göksan 1 Kişilik Malzemeler: 1 porsiyon domates çorbası (buzluktan çıkardığınız) 1 yemek kaşığı zeytinyağı...
Read moreDetailsProdüksiyon: İnci BAK Fotoğraf: Murat ERDOĞAN Malzemeler: 2 kilo patlıcan 2 kilo domates 500 gram sivribiber (tercihen acı-tatlı karışık) 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN - Prodüksiyon: İnci BAK 3 Kavanoz İçin (500’er ml’lik) Malzemeler: 1 kilo taze vişne 3 litre su...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat Erdoğan – Yapım: İnci Bak (6 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo Anjelik eriği 1 adet orta boy karpuz 1...
Read moreDetailsMalzemeler: 450 gram orta boy karides (ayıklanmış ve temizlenmiş) 1 adet (310 gramlık) konserve mısır, süzülmüş 1 su bardağı rendelenmiş...
Read moreDetailsMalzemeler: Haşlanmış Pirinç Pilavı 1,5 su bardağı California Calrose Pirinci 2,5 su bardağı Su Sütlaç 2 su bardağı tam yağlı...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki