Fotoğraf: Hande Göksan (4-6 Kişilik) Malzemeler: 2,5 kilo kuşbaşı dana eti 2 kilo domates 1,5 kilo yeşil biber 2 baş...
Read moreDetails2-3 Kişilik Malzemeler: 1 adet hazır yufka 1 adet büyük boy elma 3-4 kaşık sultaniye üzüm Muhallebisi için: 1 su...
Read moreDetailsAjinomoto, Bizim Mutfak markasıyla yine bir ilke imza atıyor. Kemik Suyuna Çorbalar Serisi ile mutfaklara pratiklik ve lezzet getiriyor. Ev...
Read moreDetailsEvdeyiz ve bu günleri avantaja çevirmenin tam zamanı. Mutfakta geçirdiğimiz saatleri bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullanabilirsiniz. İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölüm...
Read moreDetailsYapım: Özgür Bakır (6 Kişilik) Malzemeler: 2 adet yumurta 150 gram öğütülmüş dut 150 gram fasulye unu 50 gram kakao...
Read moreDetailsBu kitapla birlikte ekmeğe bakışınız değişecek. Gerçeği keşfedecek, hakiki tam un, doğal ekşi maya ile yapılan sağlıklı ekmeğin farkına varacaksınız....
Read moreDetails(2 Kişilik) Malzemeler: 1 adet hazır pide hamuru 1 çorba kaşığı tereyağı 2-3 çorba kaşığı un Sosu İçin: 1 tatlı...
Read moreDetailsYapım: Huriye Ersoy/ Fotoğraf: Hande Göksan 1 Tepsi İçin Malzemeler: 4 adet hazır yufka 6 adet orta boy patates 100...
Read moreDetailsYapım: İnci Bak / Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 2 adet orta boy kabak 1 dal pırasa 1 adet...
Read moreDetailsYapım -Fotoğraf: Özgür Bakır (2-3 Kişilik) Malzemeler: 250 gram çilek 100 gram nohut unu 100 gram mısır unu 60 gram...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki