Fotoğraf: Hande Göksan – Prodüksiyon: İnci Bak (4-6 Kişilik) Malzemeler: 2 adet hazır yufka 1/3 didiklenmiş tavuk eti 1 çorba...
Read moreDetailsŞef & Prodüksiyon & Styling: İnci ÜLGEN BOZYİĞİT -Fotoğraf: Hande GÖKSAN - Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN Malzemeler: 2 su bardağı...
Read moreDetailsHazırlayan: Müşerref KARTALER - Fotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 200 gram bamya (küçük boy) 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo doğranmış tavuk eti 1 adet limonun suyu 1 tatlı kaşığı toz şeker...
Read moreDetailsFotoğraflar: Hande GÖKSAN - Yapım: İnci BAK (8 Dilim İçin) Malzemeler: 400 gram mascorpone peyniri 200 gram labne peyniri (tercihen tuzsuz...
Read moreDetailsYapım: İnci Bak - Fotoğraf: Hande Göksan (2 Kişilik) Malzemeler: 1 muz, kabuğu soyulup buzlukta dondurulmuş 1 şeftali, çekirdeği temizlenip...
Read moreDetailsYapım: İnci Bak - Fotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 1 litre süt 7 yemek kaşığı irmik 1 su bardağı...
Read moreDetailsYapım: İnci Bak- Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet patlıcan 2 adet büyük boy domates 2 adet büyük...
Read moreDetailsYapım: İnci Bak - Fotoğraf: hande Göksan - Fotoğraf Asistanı: Murat Erdoğan (2 Kişilik) Malzemeler: 1/2 litre süt 125 gram...
Read moreDetailsTarif: İlknur BALCI 4 – 6 Kişilik Malzemeler: Hamur için: 170 gram un 25 gram tereyağı (oda ısısında) 1 çay...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki