Prodüksiyon: İnci BAK Fotoğraf: Murat ERDOĞAN Malzemeler: 2 kilo patlıcan 2 kilo domates 500 gram sivribiber (tercihen acı-tatlı karışık) 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN - Prodüksiyon: İnci BAK 3 Kavanoz İçin (500’er ml’lik) Malzemeler: 1 kilo taze vişne 3 litre su...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat Erdoğan – Yapım: İnci Bak (6 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo Anjelik eriği 1 adet orta boy karpuz 1...
Read moreDetailsMalzemeler: 450 gram orta boy karides (ayıklanmış ve temizlenmiş) 1 adet (310 gramlık) konserve mısır, süzülmüş 1 su bardağı rendelenmiş...
Read moreDetailsMalzemeler: Haşlanmış Pirinç Pilavı 1,5 su bardağı California Calrose Pirinci 2,5 su bardağı Su Sütlaç 2 su bardağı tam yağlı...
Read moreDetailsMalzemeler: Haşlanmış Pirinç Pilavı: ⅓ su bardağı pişmiş California Calrose Pirinci ⅔ su bardağı Su Onigiri: ¾ su bardağı doğranmış...
Read moreDetailsMalzemeler: 3-4 yemek kaşığı tereyağı veya sıvı yağ 1 Yumurta 2-3 yemek kaşığı sarımsaklı biber yağı Yarım demet roka Haşlanmış...
Read moreDetailsMalzemeler: 3 su bardağı pişmiş California Calrose Pirinci ¾ su bardağı tatlandırılmış yoğunlaştırılmış süt 1, ½ su bardağı tam yağlı...
Read moreDetailsMalzemeler: 1 su bardağı taze pişmiş California Calrose Pirinci 3 yemek kaşığı tatlandırılmış pirinç sirkesi 2 yemek kaşığı kavrulmuş susam...
Read moreDetailsMalzemeler: 2 su bardağı ufalanmış zencefilli kurabiye ⅓ su bardağı eritilmiş tereyağı 3 su bardağı pişmiş California Calrose Pirinci 2...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki