Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Tarçınlı Kurabiye

by Yemek Zevki Editör
11 Ekim 2013
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Tarçınlı Kurabiye
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

0175Malzemeler:
• 125 gram magrarin
(oda ısısında yumuşamış)
• 1 çay bardağı sıvı yağ
• 1/3 çay bardağı pudra şekeri
• 1 adet yumurta
• 1 tatlı kaşığı tarçın
• 1 çay kaşığı kabartma tozu
• 1 paket vanilya
• Un
Üzeri İçin:
• 1, 5 çay bardağı pudra şekeri
• 1 tatlı kaşığı tarçın

Hazırlanışı:
Un dışındaki tüm malzemeyi hamur yoğurma kabına aktarın. Azar azar unu ilave ederek sert bir hamur olana dek yoğurun. Hamurdan fındık büyüklüğünde parçalar koparıp geniş bir tezgahın üzerinde hazır yufkadan biraz daha kalın hamur açın. Bisküvi kalıplarıyla hamurdan parçalar elde edip yağlı kağıt üzerine dizin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 10-12 dakika kadar pişirin.
Üzeri için; Tarçın ile pudra şekerini harmanlayın. Bisküvileri fırından çıkartıp hemen bu karışıma bulayın.

Tags: Tatlılar
Previous Post

Ispanaklı Kiş

Next Post

Limonlu Cheesecake

Yemek Zevki Editör

Next Post
Limonlu Cheesecake

Limonlu Cheesecake

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki