Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Tam da aradığınız lezzet desek; Maille Siyah Hardal

by Yemek Zevki Editör
13 Kasım 2015
in Haber Turu
483 10
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Dünyanın gözde hardal markası Maille’ın en premium ürünü siyah hardal. Maille Siyah Hardal, balzamik sirkesinin keskin aroması ve balın tatlı dokunuşuyla sofralarınıza gurme bir lezzet sunuyor.

Maille hardallarının premium ürünü olan siyah hardal, özel Fransız tarifini İtalya’nın Modena bölgesindeki meşhur balzamik sirkesi ve balın karışımı ile harmanlıyor. Tam bir hardal sever olsanız da, çok kullanmasanız da bu lezzet kendini size bağlıyor. Maille siyah hardal, sofralarınıza tatlısıyla, ekşisiyle lezzet katıyor. Izgara etlerin paha biçilmez tamamlayıcısı olmakla birlikte, misafirlerinize ikram edeceğiniz kanepelerin de şık ve gurme oyuncusu olarak mutfağınızda yerini alıyor. Kısacası Maille Siyah hardal, yeni lezzetler arayanlar için özel bir dokunuş oluyor.

Fransa’nın en eski markalarından Maille, 267 yıllık geçmişiyle dünyanın en tanınmış ve prestijli hardalları olmasıyla tanınıyor. Maille hardallarının kremsi ve yumuşak olmasının sırrı, hardal tohumlarının ezilmeyip, incecik kesildiği özel bir üretim metodunda saklı. Dünyada birçok şefin tariflerinin vazgeçilmezi olan Maille hardalları, porsiyon başına sadece 10 kalori içerdiği için sağlığına dikkat ederken lezzetten ödün vermek istemeyenlerin özel sırları arasında yer alıyor.

Tags: Ana YemeklerBasit Yemekler
Previous Post

Otlu Enginar

Next Post

Mangal yapmanın pratik ve lezzetli yolu: Knorr Mangal Harcı

Yemek Zevki Editör

Next Post

Mangal yapmanın pratik ve lezzetli yolu: Knorr Mangal Harcı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki