Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Süzme Yoğurtlu ve Reyhanlı Mantı

by Yemek Zevki Editör
13 Haziran 2017
in Hamur İşi Tarifleri, Tarifler
458 35
0
Süzme Yoğurtlu ve Reyhanlı Mantı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Süzme Yoğurtlu ve Reyhanlı Mantı

(2 Kişilik)

 

Malzemeler:

1 su bardağı fırında kızarmış hazır mantı

1 litre su

1 tatlı kaşığı tuz

1 yemek kaşığı tereyağı

1 kase süzme yoğurt

1 yemek kaşığı krema

2-3 dal maydanoz

Süzme Yoğurtlu ve Reyhanlı Mantı

Ayrıca:

1 yemek kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı kırmızı toz biber

1 çay kaşığı kurutulmuş reyhan

 

Hazırlanışı:

Mantıları tuz ilave edilmiş kaynar suda 15 dakika haşlayın. Süzüp servis tabağına aktarın. Üzerine krema ile iyice çırpılmış süzme yoğurdu dökün. Tavada tereyağını kızdırın, toz biber ile kuru reyhanı ekleyip karıştırın. Baharatlı tereyağını yoğurdun üzerine dökün. Maydanoz serpip hemen servis yapın.

Tags: BalıkbeslenmeBörekiftar menüsüiftar saatiiftarda ne yapsamkekRamazan ayısahursahur diyeti
Previous Post

Çilek Kompostosu

Next Post

Zerdeçallı Patates

Yemek Zevki Editör

Next Post
Zerdeçallı Patates

Zerdeçallı Patates

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki