Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Somon Balığı Izgara Safranlı Pilav Eşliğinde

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Balık Yemekleri
488 5
0
Somon Balığı Izgara Safranlı Pilav Eşliğinde

Somon Balığı Izgara Safranlı Pilav Eşliğinde

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Somon Balığı Izgara Safranlı Pilav Eşliğinde

Malzemeler

150 gram taze somon balığı

5 gram tuz

Yarım limon

10 gram zeytinyağı

3 gram sarımsak

1/8 adet fesleğen

50 gram pirinç

2 gram şeker

4 adet ıspanak yaprağı

4 gram havuç

4 gram kabak

5 gram patates

20 gram tost ekmeği

20 gram ayçiçek yağı

2 adet spagetti

1 dal Rozmari

1 adet cerry domates

10 gram tereyağı

3 gram safran

Somon Balığı Izgara Safranlı Pilav Eşliğinde Tarifi:

Somon balıklarını 130 gramlık fletolara kesip baharatlarla lezzetlendirin. Somon fletolarını ızgarada pişirip alın. Haşlanmış ıspanak yaprakları, kabak, havuç ve patatesleri ayrı ayrı tereyağı ile sote edin. Servis esnasında daha önceden sote edilmiş ıspanakları tabağın ortasına yaprak gibi açın. Safranlı pilav ve somon balığını üst üste koyarak etrafına kızartılmış tost ekmeği dizin. Karamelize edilmiş limon ve spagetti ile servis yapın.

 

Tags: Balık
Previous Post

Maş Salatası

Next Post

Ekşili Köfte

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ekşili Köfte

Ekşili Köfte

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki