Ana Sayfa » Tarifler » Çorba Tarifleri » Soğan Çorbası

Soğan Çorbası

Puan ver

0206

 

Malzemeler:
• 4 adet soğan
• 8-9 bardak et suyu
• 2 yemek kaşığı tereyağı
• 3 çorba kaşığı un
• 1 adet yumurta
• 1 bardak süt
• Tuz

 

Hazırlanışı:
Soğanları soyarak ortadan ikiye bölüp yarım halka şeklinde doğrayın. Bir tencerede yağ ile birlikte hafif ateşte çevirerek pembeleştirin. Unu katın. Et suyunu sıcakken birden dökün. Tuzu ekleyip kaynayana kadar karıştırın. Kısık ateşte 40-50 dakika pişirin. Başka bir tencereye tel süzgeçten süzerek geçirin. Tekrar ateşe koyun. Sofraya alırken yumurtayı telle çırpıp süte karıştırın. Azar azar çorbaya ilave edin. Servis kasesine alın.

OKU ➤  Soğutulmuş Gazpacho Çorbası

Tavsiye

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER

ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER

Puan ver ÜÇÜNCÜ NESİL DEMLEMELER Son zamanlarda dikkatinizden kaçmamıştır belki, her yerde biraz uçuk biraz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz