Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Semizotlu ve Çağla Bademli Salata

by Yemek Zevki Editör
19 Mayıs 2014
in Salata Tarifleri
463 30
0
Semizotlu ve Çağla Bademli Salata
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

semizotu

Malzemeler:
> 1 demet semizotu
> 1 avuç taze çağla badem
Salatanın Sosu İçin:
> 1 küçük kase taze çilek
> 2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
> 1 çorba kaşığı balzamik sirke

Hazırlanışı: Sosu için; Tüm malzemeyi blender yardımı ile sos kıvamına gelene dek ezin. Sosunuz hazırdır. Semizotunu çiçek çiçek ayırıp yıkadıktan sonra iyice süzün. Çağla bademlerle birlikte harmanlayın. Sosunu döküp servise hazır edin.

Aklınızda bulunsun: Çağla bademin ağaçlardan taze taze toplandığı, mevsimi kısa sürede bittiği için, salatayı çağla badem yerine küp doğranmış ananasla da hazırlayabilirsiniz. Ananas tatlı olduğu için de sosu çilek yerine zeytinyağı ve nar ekşisiyle hazırlamalısınız!

 

Tags: Basit YemeklerSağlıksalatalar
Previous Post

Enginarlı ve Taze Soğanlı Pilav

Next Post

Keyfine Düşkün Babalara Homend’den Grilliant 1401 Cam Izgara

Yemek Zevki Editör

Next Post

Keyfine Düşkün Babalara Homend’den Grilliant 1401 Cam Izgara

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki