Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Sebzeli Mercan Sarması

by Yemek Zevki Editör
29 Haziran 2015
in Pratik Yemekler
478 15
0
Sebzeli Mercan Sarması
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

sarma

Malzemeler:
> 2 adet taze kabak
> 1 adet patlıcan
> 1 adet antenli mercan
> 100 gram zeytinyağı
> Yarım demet dereotu
> 2 adet domates
> Tuz, karabiber

 

 

 

Hazırlanışı: Patlıcan ve taze kabağı uzun ince şeritler halinde kesin. Tuz, karabiber, zeytinyağı ile şeritleri marine edin ve ızgarada mühürleyin. Antenli mercanın filetosunu çıkarın ve aynı şekilde sebzeler gibi filetoları marine edip ızgarada pişirin. Izgara sebzeleri ve mercan balığının içine 1 adet kabak, 1 adet patlıcan dilimi olacak şekilde sebzeleri yerleştirip kürdan ile tutturun. Üzerine domatesi rendeleyin ve 150 dereceye ayarlı fırında 10 dakika süreyle pişirin. Taze dereotu ile servis yapın.

 

Tags: Et Yemekleriyöresel yemekler
Previous Post

Kırmızı Soğanlı Labada Salatası

Next Post

“Möö Deme Bana” Dedi Dikkatleri Üzerine Çekti

Yemek Zevki Editör

Next Post

“Möö Deme Bana” Dedi Dikkatleri Üzerine Çekti

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki