Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Salçalı ve Domatesli Biftek

by Yemek Zevki Editör
01 Temmuz 2015
in Tarifler
468 25
0
Salçalı ve Domatesli Biftek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

salcali_ve_domatesli_biftek_yemek_zevkiSalçalı ve Domatesli Biftek İçin Malzemeler:

8 dilim biftek

2 adet patates

4-5 adet çarliston biber

1-2 adet sivri biber

1 çay bardağı sıvı yağ

Salçalı Sos İçin:

1 çorba kaşığı tereyağı

1 tatlı kaşığı biber salçası

1 tatlı kaşığı domates salçası

2 adet domates

Tuz, kırmızı toz biber

 (4 Kişilik)

Hazırlanışı:

Salçalı sos için; Domateslerin kabuğunu soyun. Çekirdeklerini temizleyip suyunu süzdükten sonra zar şeklinde doğrayın. Salçaları 1,5 çay bardağı sıcak suda inceltip domateslerle harmanlayın. Tereyağını tencerede eritip domatesli salça karışımını ekleyin. Orta ateşte 5 dakika kaynatın. Ocaktan alın, az tuz ve toz biber ekleyip tatlandırın. Sosunuz hazırdır.

Biftekleri yarım çay bardağı sıvı yağda her iki tarafını 4’er dakika kadar kızartın. Ayrı bir yerde de kalan sıvı yağla elma dilimi şeklinde kesmiş olduğunuz patatesleri ve biberleri de kızartın. Patatesleri ve biberleri bifteklerin olduğu tencereye aktarın. Tencerenin kapağını kapatın. Sosunu dökün. Kısık ateşte 15 dakika daha pişirin.

Tags: biftekramazanRamazan ayıSalçalı ve Domatesli BiftekSalçalı ve Domatesli Biftek HazırlanışıSalçalı ve Domatesli Biftek MalzemelerSalçalı ve Domatesli Biftek Tarifiyemek zevki
Previous Post

Zeytinyağlı Taze Fasulye

Next Post

Kıymalı ve Pirinçli Semizotu

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kıymalı ve Pirinçli Semizotu

Kıymalı ve Pirinçli Semizotu

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki