Pudingli ve Çilekli Bisküvi Pastası İçin Malzemeler:
2 paket yoğun çikolatalı puding
1,5 litre süt
2 paket finger bisküvi (veya pötibör)
1 çay bardağı kavrulmuş file badem
1 çay bardağı rendelenmiş hindistancevizi
1 adet limonun rendelenmiş kabuğu
1 kase dilimlenmiş mevsim meyvesi (çilek, şeftali, kayısı gibi)
Hazırlanışı:
Pudingi paket üzerindeki verilen tarife göre pişirin. Ocaktan alın, rendelenmiş limon kabuğunu ekleyip tatlandırın. Bisküvileri tek sıra halinde kat kat dizip aralarına pudingi, rendelenmiş hindistancevizini ve doğranmış meyveleri yerleştirin. En son pudingi yayın, yağsız olarak tavada kavrulmuş file bademleri serpin. Buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra dilimleyip servis yapın.