Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Pasta Tarifleri

Pudingli ve Çilekli Bisküvi Pastası

by Yemek Zevki Editör
20 Temmuz 2015
in Pasta Tarifleri
463 30
0
Pudingli ve Çilekli Bisküvi Pastası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pudingli-ve-cilekli-bisküvi-pastasıPudingli ve Çilekli Bisküvi Pastası İçin Malzemeler: 

2 paket yoğun çikolatalı puding
1,5 litre süt
2 paket finger bisküvi (veya pötibör)
1 çay bardağı kavrulmuş file badem
1 çay bardağı rendelenmiş hindistancevizi
1 adet limonun rendelenmiş kabuğu
1 kase dilimlenmiş mevsim meyvesi (çilek, şeftali, kayısı gibi)

Hazırlanışı:

Pudingi paket üzerindeki verilen tarife göre pişirin. Ocaktan alın, rendelenmiş limon kabuğunu ekleyip tatlandırın. Bisküvileri tek sıra halinde kat kat dizip aralarına pudingi, rendelenmiş hindistancevizini ve doğranmış meyveleri yerleştirin. En son pudingi yayın, yağsız olarak tavada kavrulmuş file bademleri serpin. Buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra dilimleyip servis yapın.

Tags: Pudingli ve Çilekli Bisküvi PastasıPudingli ve Çilekli Bisküvi Pastası HazırlanısıPudingli ve Çilekli Bisküvi Pastası MalzemelerPudingli ve Çilekli Bisküvi Pastası Tarifi
Previous Post

Mısırlı Yeşil Fasulye Mücveri

Next Post

Pancarlı Semizotu Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pancarlı Semizotu Salatası

Pancarlı Semizotu Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki