Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Dünya Mutfağı

Portakallı Kereviz

by Yemek Zevki Editör
24 Mayıs 2014
in Dünya Mutfağı
483 10
0
Portakallı Kereviz
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

protakal

Malzemeler:
> 2 adet orta boy kereviz
> 1 adet büyük boy havuç
> 1 adet kuru soğan
> 4 diş sarımsak
> 2 adet portakal
> 1 adet limon
> 200 gram zeytinyağı
> 250 ml. su
> 1 çay kaşığı toz şeker
> 1 çay kaşığı tuz

 

Hazırlanışı: Kerevizleri soyup ortadan ikiye kesin. Kerevizlerin orta kısmını bıçağınızın uç kısmı ile alın. Soğuk limonlu suyun içerisine koyun. Havucu soyun ve parizyen kaşık ile 5,6 parça çıkartın. Aynı şekilde bunları da soğuk suyun içerisine atın. Kerevizin güzel yapraklarını da ayıklayın. Tencereyi orta ateşe alın. İçerisine zeytinyağı, sarımsak, ortadan 6’ya böldüğünüz kuru soğanı atın. Soğanlar karamelize olunca su ve 1 adet portakalın suyunu sıkın. Tuz ve toz şekeri de ekleyin. Kaynadıktan sonra içerisine havuç ve kerevizi atın. 10 dakika kaynatın. Ocaktan alın ve kendi sıcaklığı ile kereviz yapraklarını pişirin. Kerevizler soğuduktan sonra servis tabağına yerleştirin. Üzerini kereviz yaprakları ve portakal dilimleriyle süsleyip servis yapın.

 

Tags: Sağlıksebze yemekleri
Previous Post

Domino’s Pizza’dan pizza şenliği

Next Post

Kırmızı Soğanlı Labada Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kırmızı Soğanlı Labada Salatası

Kırmızı Soğanlı Labada Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki