Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Portakallı Ispanak Salatası

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Salata Tarifleri
483 15
2
Portakallı Ispanak Salatası

Portakallı Ispanak Salatası

757
SHARES
3.6k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler
Yarım kilo ıspanak
1 adet portakal
1 küçük kase tuzsuz kaşar loru veya beyaz peynir
1 kase ceviz
Sosu için:
1 adet portakal
1 adet limon
5-6 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tutam taze çekilmiş karabiber
Tuz

Portakallı Ispanak Salatası Tarifi;
Ispanak yapraklarını ayıkladıktan sonra yıkayıp bir süzgece alın.
Yapraklar süzülene kadar sos için gereken portakal ve limonun kabuklarını rendeleyin ve suyunu sıkın. Bir kasede zeytinyağı, tuz, taze çekilmiş karabiber ile birlikte karıştırın.
İyice süzülen ıspanak yapraklarını elle doğrayıp salata kasesine aktarın. Portakal dilimleri, beyaz peynir ya da lor peyniri ve cevizleri ilave edip hazırlamış olduğunuz sos ile tatlandırın.

Previous Post

Portakallı Havuçlu Pilav

Next Post

Sebzeli Lahana Turşusu

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sebzeli Lahana Turşusu

Sebzeli Lahana Turşusu

Comments 2

  1. Raval says:
    14 yıl ago

    Aaa ben unttuum bu etkinliği, hay aksi. İyi ki hatırlattın. Başarılar diliyorum, çok güzel olmuş , ellrine sağlık.

    Yanıtla
    • Joilson says:
      14 yıl ago

      Fatma HnOrjinal tarif 1 kg ama ben sonucun ne olacağını bdmliiiğim ie7in yarım kilodan denedim ve memnun kalmadım belkide ben yapamadım 🙂 e7fcnkfc tarifin gf6rselinde fczerinde beyaz bir krema duruyor gibiydi artık tariftemi yanlışlık var yoksa benmi yapamadım bilmiyorum:)))Sevgiler

      Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki